Om os

Anne McClymont

Cand. mag, og master i konfliktmægling

Anne har en master i konfliktmægling fra Københavns Universitet med speciale i forsoningsprocesser, suppleret med kurser i Mediation and Conflict Resolution på New York Universitet. Hun er cand. mag i dansk og teatervidenskab og har desuden en masteruddannelse i retorik og kommunikation fra Aarhus Universitet.

Hun har mere end 30 års erfaring i projektledelse, facilitering og undervisning og har specielt interesseret sig for sprogets og kommunikationens betydning for relationer mellem mennesker.

Anne underviser i konfliktkompetencer, bl.a. på forskellige uddannelsesinstitutioner, ligesom hun er en erfaren mægler i nabokonflikter, gruppekonflikter og familiekonflikter.

Annette Jensen

Lektor og master i Konfliktmægling

Annette er master i konfliktmægling fra Købehavns Universitet med speciale i kreative processer i konfliktløsning. Hun har gennem flere år undervist i konfliktteori, kommunikation, mægling og forhandling .

Annette har en bred erfaring i forhold til konfliktløsning med både enkeltpersoner og grupper. Hendes særlige interesse ligger inde for områderne konfliktcoaching og konflikteducation.