Kurser

Samarbejdskodeks – et kompas

 

 Konflikter er kun rigtigt problematiske, når man ikke har en strategi for, hvordan forholder sig til dem. Med et specialdesignet konfliktkodeks kan I få et kompas, der viser vej gennem konflikterne og ud på den anden side med stærkere relationer og bedre problemløsninger.

 Kurset tilrettelægges med jeres værdier i fokus, fordi det er vigtigt at det er jer selv, der peger i retning af den konfliktadfærd, som er mest hensigtsmæssig for jeres virksomhedskultur. 

 Kurset tilrettelægges som en kreativ proces, som guider jer til et knivskarpt kompas.

Lyt dig til det gode samarbejde

 

Gode lyttere bruger alle deres sanser. De lytter til ordene, betoningen, de fornemmer kropssproget, og de sætter deres oprigtige nysgerrighed på spil og ikke er bange for at hvile i pausens inspirerende rum.

 Kurset er for dig, der gerne vil arbejde mere bevidst med din evne til at lytte og skabe tryghed og nærvær i samtalen med dine medarbejdere og kolleger.  

På kurset folder vi dialogens og lytningens mange elementer ud, og du får intensiv træning i at lytte både til din egen nysgerrighed og til det sagte og det usagte i en dialog. 

 

Konflikthåndtering & kreativitet

Kurset henvender sig til virksomheder og organisationer og alle jer, der har lyst til at kaste jer ud i at bruge konflikters energier til at komme videre i verden.

Kreativ konflikthåndtering tager hånd om samarbejdets svære knaster på en måde, der både tilgodeser sagen og relationen mellem kollegerne.

Kreativitet i konfliktløsning skaber inspiration og giver kvalificerede løsninger.

Morgenmøde- gratis for virksomheder

Vi er altid morgenfriske og leverer gerne en veloplagt introduktion til grundlæggende konfliktforståelse.

I sætter 45 minutter af, og vi taler fokuseret om kollegarelationer, konflikttyper, konfliktstil, konflikthåndtering, mod, tillid og kreativitet. Og betydningen af at have et konfliktkodeks.

Konflikthåndtering for studerende

Vi har rigtige gode erfaringer med at uddanne både elever og studerende i intelligent konflikthåndtering, hvor man bruger både tanke og hjerte.

Kurset omfatter introduktion til konflikt-teorier, som bliver afprøvet i praksis, så deltagerne oplever deres egne konfliktkompetencer blive sat i spil.

Individuelt designede kurser

Vi tilrettelægge specielt designede kurser til bl.a. virksomheder, organisationer, fagforeninger, boligselskaber og ejerforeninger.

Kontakt os for tilbud på et kursus der tager udgangspunkt i jeres behov og jeres samarbejde.